Ga naar inhoud

Zorgen om lusteloos konijn


Fiver

Aanbevolen berichten

Gisteren was onze Fiver (een geholpen rammelaar van ongeveer 2 jaar oud die binnen woont) nog volledig zichzelf: spelen, sociaal, niets liever doen dan eten en bij zijn vriendinnetje liggen.

Deze morgen at hij nog normaal en was hij nog steeds sociaal en actief. Deze middag minderde dit een beetje en merkten we dat hij op een wat ongewone manier ging liggen. Toen we daarstraks hem en onze voedster hun portie kibbel gaven kwam hij niet eten, dit terwijl hij normaal spontaan begint binkies te huppelen wanneer hij hoort dat we de kast waar de kibbel staat openen. Daarnet heeft hij ook een klein knalgeel plasje op de vloer achtergelaten: normaal is hij 100% zindelijk en is zijn urine lichtgeel. Ook lijkt hij nogal futloos, gaat hij meer dan gewoonlijk op grond liggen, en voelt hij kouder aan dan normaal. Hij lijkt ook warme plaatsjes op te zoeken desondanks dat het hier binnen aangenaam warm is.

Onze voedster vertoont geen van deze symptomen. Beiden zijn ingeënt tegen RHD en myxomatose. Ze hebben niets ongewoon te eten gekregen.

Wat denken jullie? Naar de dierenarts van wacht gaan, of afwachten hoe hij er morgenochtend aan toe is? Hebben jullie raad?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .