Ga naar inhoud

Extra advies


Melwit

Aanbevolen berichten

Ik heb er wel over nagedacht. Maar ik heb haar eerder binnen gehad toen ze ziek was. Maar de stress die zij heeft als ze binnen is is ook echt niet goed....  Het is bij lange na geen tam konijn ze vind alles wat er binnen gebeurd doodeng. ze is naar mijn idee beter op haar plek buiten. De ren in goed beschut en huisjes goed gevuld met stro. Ook is murphey er bij dus hopelijk houd die haar goed warm. Ik heb ook een snuggle safe die ik vanavond in een huisje erbij zal leggen..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een update: Het gaat stukken beter met Saartje, ze eet weer helemaal goed! Dus ik ben gestopt met Cisaral. Ze heeft nog wel wat last van haar longen. Dus ik maak de kuur van 8 dagen af met Enrofloxoral, mocht ze dan nog last hebben dan wordt het uiteraard weer een ritje dierenarts. Maar voor nu ben ik al heel tevreden en lijkt het de goede kant op te gaan. We zijn alleen geen vriendjes meer want dat spuitje met die vieze smurrie bah dat hoeft ze niet haha.

Verder heb ik een telefoongesprek gehad met de leverancier van het hooi. Ik moet dat spul wat ik gevonden heb naar hun opsturen en via de mail de factuur van de dierenarts toe sturen samen met een rapport dat Saartje inderdaad ziek is geworden hiervan en niet van iets anders. Als dat allemaal goed is krijg ik mijn dierenartskosten vergoed! Niet dat ik het er zelf niet voor over had, maar het is toch fijn dat ik dit gewoon terug krijg! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .