Ga naar inhoud

Raar gevoel in de buik?


dotje2001

Aanbevolen berichten

Omdat je weet dat er zo gereageerd wordt als je zou vertellen dat je iets stoms hebt uitgehaald. Dus probeer je het dan zo, zodat er lief tegen je gebleven wordt? Het is maar een gedachtegang.


 


Wat had je nou verwacht? Dat ze zouden zeggen: Nou gefeliciteerd met je 3e nest en we vinden het vooral heel fijn dat je niks hebt gedaan met de 600 tips die we in je vorige topics hebben gegeven.


 


Ik neem aan dat je zelf ook wel weet dat het niet zo werkt...


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok, misschien denken wij iets te volwassen en zwart-wit. TS is immers jong en beschouwt de nijnen wellicht ook als papa, mama en de kids. Prima. Maar dat wij er zo over vielen is omdat wij twijfels bij het hele verhaal hebben en als je dan iets ziet staan als: 'de vader', ja dan steiger (of stijger) je even.

Hoe dan ook, ik blijf even genieten van mijn popcorn.

  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

@charita: ik heb al jullie tips goed opgevolgd ! En alles gedaan wat jullie zeiden.

En als jullie me nog steeds niet geloven is dat jullie probleem, eet dan maar verder met jullie popcorn!

Maar ik weet zelf wat juist is en ik heb het beste voor met mijn konijnen. Ik zou ze nooit nog eens na 2 onverwachte nestjes " expres " laten dekken...ik denk dat jullie daar ook al volwassen genoe voor zijn om dat te beseffen.

En sorry maar vergissen is menselijk, als jullie altijd super hard en slecht reageren terwijl een mens gewoon 1 keer een fout woord zegt! Proficiat dan...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je hebt toch niet gedaan wat geadviseerd is als je ren nog niet eens overdekt is en er nog steeds wilde konijnen bij kunnen?


Of ben ik nou gek.. zoals ik al zei: ik heb 2 meiden hier rondlopen en die worden nooit zwanger.


Zo moeilijk is een ren met een dak maken niet hoor, ik heb er ook een mooi dak op zitten met sluitingen.


Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik dacht dat de voedster bevallen was zoveel pagina's! Niet dus. Ik had wel meteen hetzelfde als de rest toen ik 'de vader' las maar na het lezen van de rest van het verhaal, snap ik dat het een vergissing was. Dan maar goedgelovig. Misschien is het net ff te vaak gebeurd dat mensen wel expres aan een nestje zijn begonnen en dat verborgen hebben gehouden? Ik weet het niet. Maar goed, er is iig een voedster zwanger dus ik hoop dat men nog wel adviezen wil geven als dat nodig is. Ik denk het wel trouwens. Dotje, je bent wel een pechvogel, denk ik. Ik heb ook eens zo'n jaar gehad dat alles mis ging, het gaat gelukkig weer over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat voor adviezen heb je nog nodig? Je konijn moet gecastreerd worden, je ren overdekt (wat je eindelijk hebt gedaan), je moest de man weghalen bij de zwangere dame, de mensen die een jonkie van je krijgen dienen voorgelicht te worden over konijnen houden en met name half wildjes....andere specifieke zaken die je wilt weten?


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Christaaa: Welke goed gelovigheid? Welke jullie? Generieke geplaatste comments zonder aan te geven aan wie komen wellicht niet zo lekker aan. Mijn comment heeft duidelijk een sceptische ondertoon
en ik heb al eerder aangegeven haar niet helemaal te geloven. Maar als ze nog een concreet advies nodig heeft om het welzijn van haar konijn te verbeteren, dan mag ze dat vragen. 

 

Of ze er dan iets mee doet is een tweede en ik vind het ronduit treurig en schandelijk eigenlijk dat er ze nog een nestje bij heeft, laat ik dat voorop stellen. Maar dat gehakkeprak hier op 
forumleden die niet in dezelfde tendens reageren als dat jij (in dit geval) zou willen vind ik onderhand net zo vermoeiend als de wat naïeve reacties van mensen die alles voor zoete koek slikken.

 

:dance:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Christaaa: ik voel me niet aangevallen, maar je message had geen smiley's, was direct na mijn berichtje en zonder benoeming aan wie het was gericht.. ;) En gelet op het feit dat je al een aantal keer je ongenoegen had geuit (o.a. naar Dolly) over naief zijn, onkunde, anderen die maar geloven wat er gezegd wordt etc, besloot ik even te reageren. No harm done lijkt me. 


 


Maar het is het internet, daar voel ik me per definitie niet aangevallen, is namelijk de moeite niet waard.  Dit verzoeningsgebaar is voor jou  :flower:  ;)


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .