Ga naar inhoud

Teddy heeft gas.....


Teddynijnen

Aanbevolen berichten

Ik ben wel blij dat hij daar is, ik denk dat ze met injecties meer bereiken dan wanneer ik medicijnen via een spuitje geef. Dan valt standaard de helft ernaast...

Dat niet alleen, via een injectie wordt het ook sneller opgenomen en gaat het dus sneller werken dan via de maag / darmen. Want juist die maag en darmen doen al zo weinig. Zo legde mijn dierenarts het tenminste aan mij uit en dat vind ik wel aannemelijk klinken. Mijn konijnen hebben destijds ook een infuus gehad om de vochtbalans weer op peil te krijgen en daar knappen ze ook echt wel van op. Ik duim voor je!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 124
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Inderdaad, via een injectie zit het eerder waar het zijn moet!

Ik heb net de da weer gebeld, en ik mag Ted vanmiddag weer ophalen. Hij eet wat gras en paardebloemen maar hij heeft nog steeds NIET gekeuteld... Wat is dat toch. Al sinds donderdag ziek en geen keutels... Ik ga zo even snel naar de supermarkt nog meer groenvoer halen. Maar ik baal wel dat bij niet poept...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou Ted is weer thuis. Hij moet goed bewegen van de da, en de reden dat hij nog leeft is omdat hij zo sterk is/ graag wil. Maar de da vond wel dat Ted het nu wel weer zelf op moet pakken. Binnen 24 uur moeten er keutels komen... Dus vannacht gaat hij toch weer apart van z'n vriendin en hopen op een keutel. Nu zitten ze even bij elkaar om bij te komen van de stress van alle doktersbezoeken en autoritten. Ik hoop heel erg op een keutel zeg!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zolang hij nog wilskracht heeft zou ik hoop houden. Misschien eens een optie om een andere dierenarts te bellen voor ideeen? Niet dat je huidige da niet goed is hoor. Maar ik zie erg veel verschillen in behandeling. Misschien heeft een andere da nog wel een goed idee om de boel op gang te krijgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geef je geen metocloral? Ik heb ooit gehad dat een voedster niet wilde keutelen tot ik dat erbij ging geven, toen kwamen de keutels opeens heel snel.

Misschien dat je dit nog kunt overleggen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .