Ga naar inhoud

Schijnzwanger?


Stamperlove

Aanbevolen berichten

Hoi,mijn voedster Stamper van 8 maand is al sinds vrijdag bezig altijd stro te verzamelen en in het hoekje waar ze zogezegd nestje maakt te krabben op de bodem. Ze kan NOOIT zwanger zijn ze zit niet met een vriendje samen -dat er binnenkort komt- maar het ziet er totaal niet uit als nestje en als het etenstijd is dan stopt ze meteen en komt ze naar beneden. Maar we worden er dus s'nachts wel van wakker met al dat gekrab in dat hok! Weten jullie wat dit betekent?

Bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb net het grootste deel stro verwijderd uit der hok. Nu probeert ze alle restjes stro te verzamelen in haar mond. Gisterenavond ging ze haar biks eten met in haar bek een pluk stro,zo kan je toch amper eten? Heb het stro toen uit der bek gehaald maar het hielp niet ze bleef maar verder verzamelen nu trekt ze al al haar hooi uit het hooiballetje (heb al in halfuur tijd 3 keer moeten bijvullen) en gaat ze dat naar boven brengen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het lijkt er inderdaad op dat ze schijnzwanger is.

Op zo'n moment kun je haar het beste gewoon haar gang laten gaan.

Meestal gaan ze ook een nestje bouwen, waar ze na een paar dagen vaak niet meer naar omkijken.

Pas als ze dit doet, mag je het nestje weghalen. Als je het eerder weghaalt, is de kans groot dat ze gelijk weer een nieuw nestje maakt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .