Ga naar inhoud

Help konijn heeft pijn!!!!!!!!


_Tiny_Bridget_

Aanbevolen berichten

Mijn ene konijn zat vandaag vast met haar koppie tussen de tralies van de ren. Ik schrok me dood, ben in paniek naar buiten gerend en heb de tralies open getrokken. Ze was helemaal aan het gillen heel eng. Nu loopt ze dus met haar koppie een beetje scheef. Ze probeert wel te eten, ik heb haar eerst spinazie gegeven dat at ze met moeite. Net kregen ze hun brokjes dat was wel moeilijk wilde ze ook niet aan pakken waarschijnlijk omdat het pijn deed met eten. Ik naar binnen kijken wat er gebeurt als ik de SS nat maak en dat werd dus zacht. Toen ik naar buiten ging zat ze gelukkig wel met moeite een brokje te eten bij haar zus.

Weet iemand wat ik moet doen, waar ik op moet letten en of ik naar de dierenarts moet?

Ze zat rond 7 uur vast met haar hoofdje.

Kan ik haar nog wel naar buiten laten of gaat ze zit gewoon weer opnieuw doen.

Zijn er rennen met gaas of zo dat ze haar hoofd er niet door heen kan steken. Ik heb nu een panelen ren en snap niet hoe ze daar haar hoofd tussen krijgt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zal eerst uit moeten vinden welke dierenarts er dienst heeft. Maar dat hoor je vanzelf als je je dierenarts belt.

Ik zou echt je konijn even laten nakijken. Als ze op den duur zoveel pijn hebben kunnen ze stoppen met eten en dan ben je nog verder van huis!

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee nog niet gelukt. Ben net nog even bij haar lang geweest. Hoofd begint weer wat rechter te staan en ze zat te eten. Ga straks nog even proberen, maar moet wachten tot me ouders klaar zijn want ze hebben nu bezoek. Heb gevoeld bij haar nekje, voelde niets gek en ik mocht er gewoon aan zitten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

even een antwoord op je andere vraag er zijn natuurlijk andere rennen met kleine gaatjes waar ze hun hoofd niet door kunnen steken

en als je er niet 1 kan vinden kan je er zelf 1 maken dan kan je zelf uitzoeken welk gaas je wilt en veel succes met je nijntje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap dat mensen het zielig vinden, maar zolang ik mijn rijbewijs niet heb ben ik afhankelijk van me ouders. Ik ben tot laat bij ze blijven kijken en ze knapte steeds meer op. Ze deed natuurlijk ook zo raar omdat ze verschrikkelijk geschrokken was. Het gaat vandaag heel goed en je merkt er helemaal niets meer van. Ik hoop dat ze er van geleerd heeft en ik ga er ook voor zorgen dat het niet meer kan gebeuren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .