Ga naar inhoud

castratie


Lucky36

Aanbevolen berichten

Het is belangrijk om een konijndeskundige dierenarts te zoeken, zorg er ook voor dat er gebruik word gemaakt van gasnarcose.

deze narcose is het veiligst.

Helaas kan je nooit voor de volle 100 % met zekerheid zeggen dat een operatie goed gaat, maar het is wel belangrijk dat je de kans zo groot mogelijk maakt dat het goed gaat. ( dus een goede dierenarts zoeken)

Link naar reactie
Delen op andere sites

zeker een konijnkundige dierenarts zoeken, er zijn dierenartsen die zonder narcose castreren maar met inderdaad iets van gasnarcose of verdoving, dan zijn de konijntjes wel bij bewust zijn maar onder verdoving.

ik heb het bij een opvangkonijntje laten doen voor de zomer en het voordeel was dat het én veel goedkoper was én ze zijn er zo weer bovenop. vaak eten ze binnen een half uur alweer omdat ze geen last hebben gehad van die narcose.

misschien iets om uit te zoeken.

maar in principe een ram onder narcose voor castratie gaat geloof ik niet zo vaak fout, dat is een ingreep die toch wel vaak voorkomt omdat de meeste konijnen koppels bestaan uit een gecastreerde ram met voedster.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .