Ga naar inhoud

wie heeft ervaringen met penicilline injecties?


rabbitmams_miriam

Aanbevolen berichten

Wie heeft een keer bij hun nijntje penicilline injecties gehad 3 weken lang 1 injectie per week?

Waarom ik dat vraag ? Nou mijn nijntje had ik na 2 weken dwangvoeren eindelijk weer aan het eten, toen kwam er zondag een nieuwe kwaal bij, waardoor ze nu 3 weken lang 1x per week een penicilline injectie krijgt.

Maar na die injectie lijkt het wel of de eetlust weer geheel verdwenen is ( op het eten van een paar kleine dingen na dan).

Weet iemand of dat een bijwerking kan zijn van die injectie? De dierenarts zei dat er meestal geen bijwerkingen waren ( of ze horen nooit iets over bijwerkingen, kan natuurlijk ook.....) maar ik hoor liever even ervaringen van mensen die hier ook mee te maken hebben gehad. Als dat namelijk vaker een reactie is, dan weet ik waar ik rekening mee kan houden en dat ik niet meteen in de stress moet schieten. Want ze hadden mijn nijntje afgelopen donderdag al opgegeven, en ik heb toen gezegd dat ik haar nog niet kon laten gaan, was me te levendig daarvoor. En 2 dagen later had ik haar weer aan het eten . Dus jullie kunnen mij waarschijnlijk begrijpen waarom ik even wil weten of iemand hier ook bijwerkingen heeft ervaren bij het injecteren van penicilline.

Alvast bedankt voor jullie reacties

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vroeg het haar omdat ik wist dat joep enzo dat kregen en wou dat misschien ook proberen, zij zei me dan dat niet van de penicilline maar van de injectie onder de huid zelf dat dat voor abcessen zou kunnen zorgen...

Nieren heeft ze niks over gezegd... Ik ken er zelf niks van en heb zeker geen gespecialiseerde DA ... Zal ook wat van geval tot geval afhangen denk ik!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou merk gelukkig niks van verdikkingen onder de huid. Ze begint sinds vandaag weer wat meer te eten. Ze krijgt zaterdag de 2e van de 3 injecties dus kijken of het daarna weer mis is. Helaas moet ze de injecties krijgen om de kwaal kwijt te raken, dus zullen wij er even samen doorheen moeten. Houd het nu wel in de gaten of er na zaterdag weer verandering is want dan komt dus echt wel door de injecties en zal ik dat ook doorgeven aan de da. Thanx voor jullie reacties allemaal :mdr:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moest alleen met Baytril elke keer een ander plekje spuiten, vanwege de kans op verdikkingen.

Heb tegelijk Duplo gegeven en niet veel gezien van verminderde eetlust. Heb bij Saar zelfs een keer een 3e AB erbij gehad, maar geen last van minder eten gehad.

Joël kreeg AB toen hij al ziek was en wilde sowieso niet eten...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .