Ga naar inhoud

Wat kunnen we nu nog doen?


NaOomkuuHh

Aanbevolen berichten

Zoieso zou ik als ik jou was alle plekken in huis waar je andere konijnen geweest zijn even ontsmetten! Lijkt mij verstandig! Daarna zou je Fo gewoon lekker in huis laten rond huppelen dan weet je zeker dat ze het niet krijgt als je alles hebt ontsmet!;)

En als je niet zeker weet of ze wat heeft, dan kan je denk ik beter naar de dierenarts gaan om het uit te laten sluiten heeft ze het niet kun je haar daar ook gelijk laten enten;)

Dan weet je zeker dat ze het overleefd en lekker weer rond kan huppelen!:D

Suc6 ermee;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

we twijfelen nu eigenlijk of het wel VHS is geweest. er staat dat konijntjes onder de 2 maanden het niet kunnen krijgen en de mijne waren 5 weken. ze hadden ook geen bloedneus of diaree. wat opzich wel fijn is want dat lijkt me echt heel stom om te zien! Maar het was wel steeds tussen de 24 en 48 uur dat de volgende dood ging, en de rest klopt ook wel. maar voor de zekerheid laten wij haar over 10 dagen enten. was advies van DA om even te wachten of zij nog ziek wordt. ik ga dalijk het huis ontsmetten! niet dit weekend maar volgend weekend komt trouwens al een nieuw vriendje voor Fo, want we kunnen haar niet alleen laten natuurlijk. hij komt uit het knabbelhuis in deurne.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het probleem met het enten is dat je de verzwakte ziekteverwekkers in het lijf spuit. Als je konijn dus al iets onder de leden heeft, is de kans groot dat je konijn ook nog eens ziek wordt van de entingen, dus je moet echt 100% zeker weten dat je konijn 100% gezond is.. Sterkte ermee

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .