Ga naar inhoud

DA Utrecht


Wittevoet

Aanbevolen berichten

Volgens mij heeft mijn konijn weer haakjes. Hij begint minder biks te eten. Hij eet nog wel veel hooi en groente.

Nu zijn bij hem begin juli ook al haakjes weggehaald. Dit heeft mij meer dan 100 euro gekost. Ik heb op het forum ook wel lagere kosten voorbij zien komen en vroeg mij af of iemand een goede DA weet in of rondom Utrecht waar het verwijderen van haakjes wel iets goedkoper is.

Het is niet zo dat ik mijn DA niet goed vind, maar het wordt een beetje duur als ik meerdere malen per jaar haakjes moet laten verwijderen voor meer dan 100 euro.

Ik hoor het graag..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet dat mijn dierenarts met de meeste dingen redelijk in de buurt zit met de prijzen van het Wilhelminapark. Ik zal even informeren nog naar de precieze prijs voor het verwijderen van haakjes. Maar ik denk niet dat ik er van uit hoe te gaan dat dit lager dan 80 euro zit.

Dus als iemand nog een andere dierenarts weet?..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap dat de prijs ook mee telt, maar hou je wel in gedachte dat de goedkoopste dierenarts misschien ook niet de beste is? Prijs hoeft niks te zeggen hoor, maar laat alsjeblieft niet alleen het bedrag meewegen. Natuurlijk wil je niet telkens zo veel betalen, maar je konijn verliezen aan een onveilige narcose.. Da's helemaal niks lijkt me..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee dat begrijp ik heel goed. Maar juist daarom vraag ik het ook hier rond. Omdat ik ervan uit ga dat hier de meeste mensen wel weten of een dierenarts konijnkundig is of niet. Hij moet goed met konijnen om kunnen gaan, maar ook ik moet een goed gevoel hebben bij de dierenarts. Als ik geen goede andere dierenarts vind ga ik natuurlijk naar mijn eigen vertrouwde dierenarts!

Het leven van mijn konijntjes staat voorop :-)

Maar ik dacht wie weet komt er hier iemand uit Utrecht en heeft goede ervaring met het verwijderen van haakjes die iets minder kost dan 120 euro.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als de haakjes onder narcose weggehaald worden is het denk ik een vrij normale prijs voor de operatie. Dat is nou eenmaal prijzig.

Je zit nu niet bij wilhelminapark begrijp ik? Zij zijn wel gespecialiseerd in konijnen en dan ook echt in het konijnengebit. Wie weet hebben zij voor jouw konijn wel een kundige oplossing waardoor je niet telkens opnieuw voor zo een dure operatie hoeft te kiezen. Ik zou in ieder geval eens bij hun langsgaan voor een consult (of minstens even telefonisch informeren).

Dit is ook een site van dierenkliniek wilhelminapark http://dierengebit.nl/konijn-gebitsproblemen-haken-op-kiezen.html

aangepast door Evee
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 10 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .