Ga naar inhoud

binky niest!!!


channie

Aanbevolen berichten

Ik heb mijn konijn een dikke week (hij is nu 10 weken oud) en sinds hij bij ons is niest hij ook. Verder oogt hij heel gezond en fit, maar gisteren toch de DA gebeld en ben moest met hem langskomen.

Hij blijkt een verkoudheid te hebben, dus nu krijgt hij 10 dagen lang, 2 keer per dag 0,5 ml. Doxoral Aqua Drops en 0,2 ml. Novacam.

Link naar reactie
Delen op andere sites

konijnen niezen als ze verkouden zijn of als ze ergens allergisch voor zijn. Dus je kan proberen de bodembedekking te veranderen. Maar als het een verkoudheid is dan kan het heel snel chronisch worden, dus hoe eerder je er dan bij bent hoe beter. Dus toch geen gek idee om even naar je DA te gaan hoor. En verwacht dan ook niet dat het met een AB kuurtje over moet zijn, soms duurt het maanden om zo'n verkoudheid weer weg te krijgen.

De naam is ook eigenlijk verkeerd want bij ons mensen is een verkoudheid helemaal niet erg, maar bij konijnen juist wel!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .