Ga naar inhoud

konijntje wil niet drinken..


LieveFluffy

Aanbevolen berichten

ja er staat een waterbakje.. eentje in zijn hok zoals altijd..en dan erbuiten heb ik er ook eentje neergezet..met veel hooi ernaast en dan wortel.. ik weet dat brood niet gezond is, maar heb net brood in water gedommpeld en voor hem gehouden toen likte die het water wel eraf..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als hij wel wat groente eet, dan krijgt hij ook wel water binnen natuurlijk, dus ik zou me niet teveel zorgen maken hoor. Morgen gewoon even de DA bellen voor wat pijnstilling.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja klopt ik zie het nu ook hier staan in de bijsluiter. maar op het doosje staat echt een halve mililiter.. dus ik heb hem denk ik te weinig gegeven.. hij heeft nu vandaag 4x 0.5 mililiter gehad..zou ik hem nu dan nog wat geven of is dat niet verstandig omdat hij zijn 4 x al gehad heeft?

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi,

Ik had vanmorgen meteen de dierenarts gebeld, en gezegt dat die niet meer gedronken had, en eten ook bijna niet deed.. ik mocht meteen langskomen..en ze hebben hem ook daargehouden.. zijn lichaamstemperatuur was goed, en levendig was die ook.. alleen het was belangrijk dat zijn darmen weer goed op gang komen..dus hebben ze hem nu bij zich gehouden, en krijgt die om het uur voeding.

En straks om 7 uur mag ik hem dan ophalen..dus hoop dat het goedkomt!

groetjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi hoi,

Ik heb fluffy net mogen ophalen bij de dierenarts. Ze hadden vanmiddag gebeld, dat ze hem aan het eten hadden gekregen en dat ik hem kon ophalen om 4 uur..dus nu zijn we weer thuis.. hij ligt nu lekker languit in zijn hokje een beetje bij te komen.. maar ben echt blij dat die wel gegeten heeft.. moet alleen wel nog de ciseral afmaken en dan nog dwangvoeden zover het nodig is..

groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja het gaat nu wel wat beter gelukkig.. hij heeft vandaag dan weer een beetje voer zelf gegeten..en verder eet die veel wortel en hooi, en witlof.. en de dwangvoeding dan ook nog..alleen het drinken is nog niet helemaal zoals het was..maar denk dat dat ook nog wel goedkomt :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .