Ga naar inhoud

Konijn zit bij koppeling in hoekje en rent weg.


Aanbevolen berichten

Ik zou even afwachten tot het eind van de week is. Het is afhankelijk van hoe het gaat de komende dagen, of dat verstandig is of nog te vroeg is. Het liefst laat je ze op het neutrale terrein  tot daar de rangorde goed duidelijk is en de rust en toenadering goed zichtbaar is. Als je te vroeg wisselt naar het niet-neutrale uiteindelijke verblijf, kan dat net een zetje de verkeerde kant op geven en dan is je koppeling mislukt. Geduld is echt heel belangrijk bij het koppelen van konijnen. Niets forceren, maar geef het de tijd die ze nodig hebben. En dat kan per konijn best verschillen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor jullie input. Ik wacht inderdaad nog af. Ze gaan wel naar een neutrale ruimte, maar dat is toch weer een nieuwe ruimte. Met een schuilhok waar de voedsters makkelijk een claim op kunnen leggen en dan mag hij er niet bij. Dat hoop ik wel te voorkomen. Nog even geduld dan maar. Moeilijk, want het nieuwe hok is zo mooi geworden. 😊

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Elke wissel van ruimte, zorgt er voor dat rangorde bepaling opnieuw opspeelt, dus ook als die nieuwe ruimte neutraal is, heeft dat echt invloed op het koppelproces. Daarom raden wij echt aan één vaste neutrale koppelruimte te kiezen waar ze echt wat langer (weken) kunnen blijven. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alleen als ze er met zijn allen tegelijk in willen met die grote lijven, dan schuift ie omdat het niet past. Maar verder blijft ie netjes staan. Beetje hooi of stro onderin en ze hebben een fijn beschut plekje. Moet alleen nu wel oppassen met de vochtige nachten.

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .