Ga naar inhoud

Kleine, Leeuw, Kip en (🌈Lappie🖤 )


Aanbevolen berichten

Op 19-5-2024 om 18:58, Lappie2 zei:

Net een foto gemaakt. Andere pootje is minder en ook niet ruw.

 

Toevallig na jouw bericht @Suus1978 bedacht ik me dat we sokjes hebben. Een keer in een gekke bui voor Lap gekocht die ze in 3 tellen uit had.😂 Heb ze toen om een knuffel tijger van hem gedaan.

 

De teentjes afgeknipt...van de sokken uiteraard🙈)  en hij loopt nu parmantig met 2 blauwe duck sokken aan.😊IMG-20240519-185210.jpg

@Lienappelsien Hij heeft last van sore hocks of eelt aan zijn poetjes/voetjes/pootjes😉

Ene hakje is alweer normaal maar de ander heeft hij nog een sokje aan. 

Oud dekbed op de grond en matras van de bank uitgeklapt zodat hij een betere ondergrond heeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ze zijn van lief, soort van rustig en super schattig in echte slopers veranderd 🙈 Het sterren huisje moest ik vandaag eruit gooien. Overal vulling en gaten. Dak eraf geritst en ergens anders op gedaan (recycling) Dat is het zelfde huisje wat ze steeds verplaatsen. En nu zijn ze het kwijt...🥴

 

Bed ook ineens flink aan geknaagd. 

Alles op 1 dag. Stelletje 🤬🤬

En ze hebben zo veel om aan te knagen🙈

 

Kip is nog steeds niet uit zijn rui maar wel actiever gelukkig. Heb vandaag een hang bruggetje voor m gekocht.

 

En voor de nijnen had ik JR Farm besteld ...van die blokjes met kruiden/gras en bloemetjes. Vonden ze heerlijk maar vanmorgen had Leeuw alweer kak. Niet te heftig gelukkig. Heb ook een hooi tunnel gekocht maar die laat ik nog even ingepakt. 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

35 minuten geleden, bunnyempress zei:

Poei. Nooit zo leuk als sloper en sloper  een project beginnen. Wat jammer. 😓
 

Leeuw krijgt echt snel kak zeg. Van hooi en bloemen. Oei. 😓 of zou het zijn van al dat slopen ? 

Haha ja daar dacht ik aan toen ik het had gepost. Hmmm misschien van het huisje 🤔

Hij had het niet in de poep zitten...

Maar wat ik ook dacht is....dat hij echt heel snel eet van dat lekkers...dus weegbree gaat er in een paar seconde in, dat blokje was ook snel verdwenen. De kleine eet kleine beetjes en neemt zijn tijd. Leeuw schrokt het weg alsof hij niks te eten krijgt.

 

Stelletje slopende harige bandieten zijn het🥴

En nu zo zoet aan het spelen samen ❤️

Vandaag heeft de kleine geen 1 keer naar me gegromd en ik mocht hem oooveral aaien 💪🥰

Zal morgen wel weer anders zijn hihi.🙈

Link naar reactie
Delen op andere sites

12 uren geleden, Lappie2 zei:

En nu zo zoet aan het spelen samen ❤️

Vandaag heeft de kleine geen 1 keer naar me gegromd en ik mocht hem oooveral aaien 💪🥰

Zal morgen wel weer anders zijn hihi.🙈

 

Ze weten altijd precies hoe ze het moeten goedmaken, hahaha. Engeltjes zijn het 😇

Vast was het die Kip die alles had gesloopt 😉

  • Haha 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zondag avond thuis gekomen. 

 

Kennen jullie dat? Gevoel van....er mist iets maar niet weten wat? En iedere keer als ik boven kom wetend dat er iets mist maar echt niet kan herinneren wat dat dan is...

 

Nou dat had ik dus vanaf zondag avond tot vanmorgen vroeg... 

Om 7.30 eten gegeven en ineens hoor ik een gerommel en gegraaf in de tunnel. Leeuw zat al lekker te eten. Ik riep de kleine en die kwam er ook aan met een lading groene en bruine stukjes aan zijn vacht..

 

En toen pas dacht ik Jaaaaa dat snuffel ding is weg. Wat altijd centraal op zijn plek ligt....

 

Hebben die donders dat hele ding in de tunnel gepropt en de kleine(of beiden )heeft dat flink gesloopt 🙈

 

 

 

IMG-20240618-094748.jpg

 

 

  • Vind ik leuk 1
  • Haha 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ennnnnnn de derde ronde 😵😖

Arme kippie.... Hij blijft maar terug de rui in gaan..... Heb hem nu verplaatst...kijken of dat wat helpt. Zingen doet hij nu al de hele dag niet meer.... 😔  Hij kwekt nog wel gelukkig en eet en drinkt ook normaal. Hele kamer en kooi onder de veren🙈  

IMG-20240620-175902.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 18-6-2024 om 09:59, Lappie2 zei:

Jaaaaa dat snuffel ding is weg.

Ik haal dat altijd weg als ze eruit gegeten hebben. Hier eten ze alles: zelfs het rubber aan het blik van de stoffer. Aan de stoffer knagen ze. Ze knagen aan alles waar ze niet aan mogen komen. Dit gebeurt allemaal als ik aan het schoonmaken ben in de ren. Ik moet alles hoog zetten.

Het deksel zat een keer niet goed op de voerton en is Flo erin gesprongen en heeft toen aan de rand van de ton zitten knagen. Het is mij altijd nog een raadsel hoe hij eruit gekomen is. Maar hij moet het geweest zijn want later zag ik hem een keer op het deksel zitten.

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het lijkt erop dat onze gevederde vriend gereset is😇 In plaats van weken lang merendeels in zijn kooi zitten huilen, moet mijn dochter hem elke avond uit de kast plukken om hem er weer in te krijgen voor de nacht. Is namelijk slecht voor vogels om niet op hun stok te slapen. 

 

Zingen doet hij nog niet veel maar wel veel praten en aandacht zoeken. Hopelijk was dit zijn laatste rui🙏🙏🙏

Kooi verplaatst naar een iets donkerder gedeelte en daardoor hebben de boys er nog meer ruimte bijgekregen om hun capriolen uit te halen🤪

 

Bij Leeuw toch de sokjes weer aangedaan voor de zekerheid. De knobbels zijn zo goed als weg maar nog niet helemaal. Hij laat ze netjes aan.

Maandag bellen voor de controles en vaccinaties. Hebben we voor de zekerheid iets voor uit geschoven omdat we vorige week een lang weekeind weggingen en het risico niet wilden lopen dat 1 van de 2 iets zou krijgen na de rit en vaccinatie.

 

De zomervakantie is hier gister begonnen 😎 Dochter over naar de 4e klas. 💪🥳

 

 

  • Vind ik leuk 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

2 uren geleden, bobbyonthefloor zei:

Wat een geweldige foto. Met de tv et c. En kijkend in de spiegel. Oh net niet kijkend in de spiegel. Of wel? Ik zie het niet hellup. 

 

Fijn dat jouw dochter over is. Is het weer zomervakantie waardig?

Hij kijkt aaaaalllltijd in de spiegel😂😂 grote, kleine, weerspiegeling in de tv🤪

 

Er komt een hittegolf aan donderdag 🥵

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

17 uren geleden, To van de Veluwe zei:

Vermeld je wat het bij jullie kost in het vaccinatietopic?

Zal ik doen😇 hihi. Ik zit  wel bij een andere dierenarts want voor vaccinaties en controle ga ik niet zo ver naar konijn kundige arts. Scheelt veel 20 minuten of 1,5 uur. 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb een hele leuke katten tunnel gescoord. Regenboog met wit kussen als wolk en ster en maan voor ons gay koppel🌈🥰 om in de andere hoek achter de bank te doen.

 

Omdat ik eerst nog moet stofzuigen daar achter de bank, zette ik het ding even op hun dekbed. De kleine helemaal happy erdoorheen op af kinnetje erover en weer doorheen ik ook een kinnetje en een kusje en zo ging het een tijdje.... Leeuw komt er ook stoer aan ipv kusje een harde duw tegen mijn knie....zijn stoere manier van hallo zeggen.... En hij ziet ineens de tunnel (ik heb het idee dat hij wat minder goed begint te zien want dat ding stond er al een tijdje en is echt niet klein..🤔)

 

Ineens kop omhoog van huhhhhh🤨 en vervolgens schokkerig die ene stap naar de opening ...hangt een ster...hmmmm gek ding... duw...nog een duw..ooow leuk ding...duw..duw.....maar hij had niet gezien dat de kleine al een tijdje in de tunnel zat en op dat moment als een speer eruit vloog om zijn vriendje te begroeten of te laten schrikken.

 

Leeuw meter de lucht in en vloog als een gek achter de bank zonder stamp.

Kleine vond het een super leuke grap😂😂 en keek echt naar mij van haha ik heb hem laten schrikken 💪😆 en ging de tunnel weer in.

 

Maar sindsdien blijft Leeuw heel angstig overal schokkerig naartoe lopen🙈 alsof hij denkt dat de kleine hem weer laat schrikken ...echt ieder hoekje of plekje waar hij misschien vandaan kan komen kijkt hij heel voorzichtig om een hoekje😂😂 en 9 van de 10 keer zit Kleine ergens achter hem of in de tunnel.

 

Hij ziet er ook ineens heel schattig en baby achtig uit met die oplettende oogjes en schattige oortjes naar voren. 😍

 

Hij was echt zo geschrokken van zijn vriendje🤪 Daar gaat zijn stoere imago 🙈😂😂 

  • Haha 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je moest toch voor de vaccinatie een dezer dagen? Licht uit in de behandelruimte (zorgen dat het donker genoeg is) en dan even kijken hoe het met de ogen is. Met lamp aan kun je namelijk niet altijd zien of er wel of geen pupilreactie is.

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)
27 minuten geleden, Kolino zei:

Je moest toch voor de vaccinatie een dezer dagen? Licht uit in de behandelruimte (zorgen dat het donker genoeg is) en dan even kijken hoe het met de ogen is. Met lamp aan kun je namelijk niet altijd zien of er wel of geen pupilreactie is.

Ja ik ga het idd morgen even vragen. Want hoe grappig deze situatie ook was...😂

Ik vind toch dat hij de laaste weken echt laat reageert op dingen. Nou is hij altijd wel wat sloom geweest maar dit voelt toch een beetje anders. Waar de kleine direct op me afkomt als ik peterselie heb bijvoorbeeld moet ik bij hem of echt pal voor zijn neus houden of continu Kom nou lekker hapje am am zeggen en dan komt hij wel direct.  Terwijl hij eerst direct achter de kleine aan ging. Of als ik achter hem zit dan kan ik daar minuten zitten en ineens draait hij zich om en direct een schrik reactie van Oow ben jij daar en dan komt hij gelijk even duwen om geaaid te worden. Dus dat vraag ik direct morgen aan de da om dat te checken.

 

 

Tunnel is op zijn plek en ook Leeuw vind het super nu😵

aangepast door Lappie2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn dochter had de kleine mee maar beneden genomen. Doet ze nu een paar dagen zodat hij wat minder gestrest is voor morgen.

 

Samen voetbal gekeken op de bank. Ik, dochter en een heerlijk relaxte poepie lag tussen ons in mee te kijken 🥰 Totaal niet bang en languit te chillen. Wonderen zijn de wereld nog niet uit hihi. Hebben m al die tijd lekker kunnen knuffelen en aaien. 

 

 

  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .