Ga naar inhoud

Jaydenn

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Provincie
    Zeeland
  • Namen van de konijnen:
    Coco, Nijn, Max, Daisy, Luigi
  • Huisdieren
    Konijnen, katten

Jaydenn's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Sinds vandaag is het me opgevallen dat een van mijn konijnen een soort knorrig geluid maakt tijdens het eten is dit een goed teken? Want er zijn geen verdere klachten aan verbonden echt alleen het opvallende geluid .
  2. Ik heb zelf ook 2 rammen wat in het begin goed ging echter ging later dat ook behoorlijk mis. Dus toen heb ik in het gedeelde hok een hoog hem gemaakt met balken en een paar stukken van een konijnen ren zodat ze wel aan elkaar konden ruiken maar niet konden aanvallen. Ook de voer- en drinkbakjes had ik bij de ren gezet zodat ze dichtbij elkaar stonden als ze aten of dronken met een hek ertussen. Daarna heb ik ze een keer op neutraal terrein in 1 ren gezet bij elkaar wat eerst spannend was wat ze zouden doen maar die interactie ging goed en heb ze daar voor 3 dagen ingehouden dag en nacht, in de gaten gehouden met een camera als ik er niet bijzat de eerste dag heb ik er constant bij gezeten. En dag ging goed! Dus toen konden ze weer samen. Af en toe probeerde ze wel elkaar te bijten maar dan zorgde ik dat er iets tussen zat bij mij was dat het deurtje van de reismand (niet je eigen hand of voet!) Dit ging na 2 weken al weer goed en tot de dag van vandaag kunnen ze niet zonder elkaar. Ik hoop voor je dat je hier iets aan hebt en of het lukt!
  3. Ik heb recent 2 konijnen gekregen (1 ram en 1 voedster). Ik heb ze overgenomen van iemand die ze niet meer wou dus ik weet niet of ze gecastreerd zijn of niet. Hoe kan ik zien of ze gecastreerd zijn? Voornamelijk bij het rammetje. Want bij een voedster zal het lastig te zien zijn of zij gecastreerd of gesteriliseerd is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .