Ga naar inhoud

knaagjeknabbelsuddenly

Members
  • Items

    538
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Berichten die geplaatst zijn door knaagjeknabbelsuddenly

  1. Weer een weekje terug van vakantie, heerlijk om de Nijntjes weer te zien. Ze doen het allemaal nogπŸ˜‰. Alleen eergisteren toen ik hun wc schoon had gemaakt en even later kwam kijken stond ik wel even raar te kijken: krant die onder op ligt (ligt stro over heen) helemaal gesloopt en zo. Boosdoener was wel duidelijk: KnaagπŸ˜‚. Volgens mij wil ze zeggen dat ze wel wat uitdaging wil: hΓ© jij daar, β€˜t wordt saaaaai hier😝😝. Naja, we gaan er weer wat op bedenken (extra schoonmaken? Valt altijd in de smaak bij mevrouw, lekker in de weg lopenπŸ€”πŸ˜†).

    • Vind ik leuk 1
    • Haha 2
  2. Goed nieuws! Geen gekrab meer gezien. Ik ben er natuurlijk niet de hele tijd bij geweest (misschien toch nog eens kijken naar een camera?), maar van wat ik heb gezien zag alles er prima uit. Ze zijn levendig, ondeugend, ze eten alsof ze nooit eten krijgenπŸ€ͺ, ik geloof dagboek goed zit en dat ik weer eens overbezorgd wasπŸ€·β€β™€οΈ.

    • Vind ik leuk 1
  3. 1 uur terug, bunnyempress zei:

    Ik hoop dat het gewoon wegblijft, maar goed, bij mij flikken onze twee konijnen dat dus ook weleens. Dat af en toe een klacht, zodat je super alert wordt en dan dagen niets.

    Heb er toen zelfs een topic over geopened, zo van: ben ik overbezorgd of niet. Scarlett die flink nieste, maar geen snot, 1 dag, een paar keer (maar weer geen niesbuien) en daarna eigenlijk niet/nauwelijks meer. Lodewijk die 5x buiten de bak plastte, op 1 dag, en daarna niet meer. Inmiddels ben ik wat minder bezorgd πŸ˜….

    Β 

    Ja precies datπŸ˜‚πŸ˜‚. Ik denk dat ik misschien ook een beetje overbezorgd ben (geweest of nogsteeds). Ze zijn hier niet zo zindelijk, dus ik schrik er niet van als ze buiten de bak plassen, maar van dat krabben spring ik dan wel weer aanπŸ€”πŸ«£. Ga straks toch maar even bellen met de DA, even kijken wat die denkt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .