Ga naar inhoud

Missy90

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Missy90

  1. Hoi Anjo,

     

    Op de dierenarts zijn advies de hokken naast elkaar gezet zodat ze elkaar konden zien, horen en ruiken. Na de castratie zijn ze afentoe  samen op de bank geweest en dat ging goed tot het mannetjes konijn begon te rijden. Zij zocht hem toen al niet op, maar liet het rijden wel toe.

    Maar nu loopt ze echt voor hem weg, we hebben afentoe de hokken tegenover mekaar open staan maar zodra die in haar hok komt rent zij weer over na het andere hok

    Hij is nu ongeveer 4 a 5 weken geleden geholpen en volgens dierenarts moest het zo weer goed gaan zeker omdat ze voor de castratie ookal bijelkaar in 1 hok  zaten.

    De hokken zijn 1,20 en 1m bij 50 cm  

    Onder neutraal gebied valt iets anders dan de 2 hokken tegenover mekaar open te zetten?

     

     

  2. Hallo,

     

    Mijn naam is Maureen en heb twee konijntjes, broertje en zusje van nu ongeveer 5 maanden.

    In het begin ging het super tussen die twee tot het mannetje geholpen werd!

    Nu zitten we met het probleem dat hij continu op het zusje rijdt en zij niets van hem moet weten! Echter vechten ze niet, zij rent steeds weg en hij rent dan achter haar aan. Als ze het zat is stampvoet ze maar voor de rest doet zij niets!

     

    Wij weten echter niet meer wat we moeten doen om deze koppeling te laten lukken ze waren voor de castratie zo lief samen!

    IMG-20160207-WA0001.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .